BÁDOGOS MUNKÁK GARANCIÁVAL!

Az Ön igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb határidővel!

Bádogos szolgáltatásaink

Tetőfedések, tetőfelújítások és bádogos munkáink!

Tetőjavítás, tető beázások, tetőszigetelések javítása, akár rövid határidővel is, garanciával.

Ereszcsatorna szerelés

Különböző típusú ereszcsatorna építése, szerelése, javítása, vagy akár teljes cserje hagyományos forrasztással, színes alumínium, réz és Lindab anyagokból.

Munkatársaink vállalnak bármilyen típusú ereszcsatorna építést, szerelését, javítását, vagy akár teljes cserét hagyományos forrasztással, színes alumínium, réz és Lindab anyagokból.

Hogyan zajlik az ereszcsatornák szerelése?

Az ereszcsatornát cégünk 10-15 centiméteres fedéssel illeszti össze. A későbbi szivárgások elkerülése végett alumínium ereszcsatorna szerelés esetén két sor szilikont alkalmazunk, illetve az ereszcsatorna alján nem alkalmazunk szegecselést.

Ereszcsatorna típusok:

Ereszcsatorna javítás

Hosszútávú, veszélyes károkat tud okozni, ha lyukas ereszből kifolyik a víz végig a ház falán.

Ereszcsatorna javítása pár munkanap alatt elvégezhető folyamat. Munkálatok megkezdése előtt kitisztítjuk az ereszcsatornákat, hogy kiszűrjük az esetleges hibákat. Kizárólag ezután kezdjük el a javítási és felújítási munkákat. A végeredmény minden esetben garantáltan megbízható és működő csatornarendszer lesz.

Ereszcsatorna karbantartása

A hosszútávú megbízható működés érdekében fontos a rendszeres ereszcsatorna karbantartás. A folyamat pár nap alatt elvégezhető. Munkálatok megkezdése előtt kitisztítjuk az ereszcsatornákat, hogy kiszűrjük az esetleges hibákat. Kizárólag ezután kezdjük el a javítási és felújítási munkákat. A végeredmény minden esetben garantáltan megbízható és működő csatornarendszer lesz.

Ereszcsatorna típusok:

Bádogos munkák

Egy profi bádogos munkára van szüksége?

Hagyományos bádogos munkák, lapostető szigetelés, homlokzatburkolat, bádogos termékek, kiegészítők gyártása, korszerű gépi előmunkált fémlemezfedések, pikkelyfedések, kiselemes fémlemez fedések.

Milyen bádogos munkákat vállalunk?

Ereszcsatornák és lemezes tetőfedések mellett csapatunk segítőkész ablakpárkányok kémények és falszegélyek fedésében illetve vápát beépítésében. Ezek mellett bármilyen egyéb tető és bádogos munkával is megbirkózunk, illetve vállalunk kovácsoltvas kerítések építését is, melyben kimagasló minőségű szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Bádogos szolgáltatásaink:

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Legyen szó akár családi házakról , akár társasházakról vagy vállalkozásokról, mi minden lépésben szeretnénk megfelelő partner lenni.

Tapasztalat

Több, mint 20 év hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik csapatunk!

Elégedettség

Ha az ügyfél elégedett akkor mindenki elégedett!

Megbízhatóság

A tervezéstől a kivitelezésig a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk!

Közvetlen kapcsolat

Minden kérdésben örömmel segítünk bármely kapcsolatfelvételi csatornán!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Miért válasszon miket?

GYAKORI kÉRDÉSEK:

Igen, mert az még nem a konkrét kivitelezés része. Igaz, hogy nekünk idő, energia és költség magas minőségben felmérni egy kivitelezést és a részletes ajánlatot elkészíteni. Cserébe csak azt kérjük, Ön is olyan körültekintéssel nézze át a kapott ajánlatot, ahogy mi elkészítjük azt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Minden munka más, az elfogadott ajánlat után kidolgozzuk a fizetési feltételeket. Úgy gondoljuk akkor jó egy megállapodás, ha mind a két fél biztonságban érzi magát, így a fizetési feltételeknél is erre törekszünk.

Igen. Termék megfelelőségi nyilatkozattal rendelkező, általunk már kipróbált anyagokat mi beszerezzük a kivitelezéshez. Önnek ezzel sem lesz gondja. Az anyagok költsége már a részletes ajánlatban szerepelni fog.