Kérjen ajánlatot

Itt találja elérhetőségünket, hogy bármikor kapcsolatba léphessen velünk.

Elérhetőségeink

Firtos-Tető Kft.

Kérjen árajánlatot!

Töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Gyakori kérdések:

Igen, mert az még nem a konkrét kivitelezés része. Igaz, hogy nekünk idő, energia és költség magas minőségben felmérni egy kivitelezést és a részletes ajánlatot elkészíteni. Cserébe csak azt kérjük, Ön is olyan körültekintéssel nézze át a kapott ajánlatot, ahogy mi elkészítjük azt.

Az elvárható maximumot. A garancia mértéke függ a kivitelezés jellegétől. Egy lakásfelújításnál a falfestésre nem tudunk annyit vállalni, mint egy tetőfelújításnál a tetőszerkezetre. A munkálatok átbeszélésekor részletesen el fogjuk mondani, mire mennyi garanciát vállalunk és ezt természetes a szerződésbe is beírjuk

Minden munka más, az elfogadott ajánlat után kidolgozzuk a fizetési feltételeket. Úgy gondoljuk akkor jó egy megállapodás, ha mind a két fél biztonságban érzi magát, így a fizetési feltételeknél is erre törekszünk.

Igen. Termék megfelelőségi nyilatkozattal rendelkező, általunk már kipróbált anyagokat mi beszerezzük a kivitelezéshez. Önnek ezzel sem lesz gondja. Az anyagok költsége már a részletes ajánlatban szerepelni fog.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Legyen szó akár családi házakról , akár társasházakról vagy vállalkozásokról, mi minden lépésben szeretnénk megfelelő partner lenni.

Tapasztalat

Több, mint 20 év hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik csapatunk!

Elégedettség

Ha az ügyfél elégedett akkor mindenki elégedett!

Megbízhatóság

A tervezéstől a kivitelezésig a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk!

Közvetlen kapcsolat

Minden kérdésben örömmel segítünk bármely kapcsolatfelvételi csatornán!

Rólunk mondták

Azonnali, gyors tetőjavításra és eresz tisztításra volt szükségem. A kapcsolatfelvétel után 24 órával már hozzá is tudtak kezdeni a munkához. Ajánlom teljes mértékben bárkinek!
Csonka Szilárd
Új házba való költözés után elsődleges volt számunkra az autóbeálló és egy hozzá tartozó előtető. Firtos-tető Kft. gond nélkül megoldotta ezt számunkra!
Fekete Dominik
Párommal új családi házba költöztünk az agglomerációba, korábban észleltük, hogy a tető már cserére érett. A csapat a vásárlás után azonnal munkába tudott állni! Köszönöm a segítségüket!
Sípos Imre
Tetőfedéssel kapcsolatban minden a megbeszéltek szerint ment, már a telefonhívás napján kijöttek felmérni a terepet és elkészíteni az ajánlatot! Köszönöm a gyors segítséget!
Faragó Lajos