CSALÁDI HÁZAK
TETŐFEDÉSE!

Tetőfedés, tetőfelújitás és javítás garanciával! Kérje ingyenes árajánlatunkat telefonon!

Ács tetőfedő bádogos

Régi tetők fedésétől a felújításon át szükséges tetőszerkezetek javítását is vállaljuk. Legyen szó cserepeslemezről, cserepes tetőfedésről, trapézlemezről, zsindelyes, palatetős fedésről vagy akár korcolt lemezfedésről, szaktudásunkra minden téren számíthat. Bizalmáért cserébe precíz, pontos határidőre meseszép otthont kaphat!

Cseréplemezes tetőfedés

A cserepeslemezes tetőfedés az egyik legnépszerűbb módszer, főleg az ára miatt. Különböző tetőfedő anyagok töredékébe is kerülhet. Megjelenése klasszikus, időtálló és tartós

Cserepeslemezes tetőfedés legfőbb előnye az ára, mivel töredéke bármely más tetőfedő anyagnak.
Tető tehermentesítésekor a legideálisabb választás. Például ráépítésnél, alacsony hajlásnál, vagy íves szerkezetnél. Különböző tetőfedő anyagokra ráépíthető. Gazdasági szempontok szerint a legjobb választás.

Miért válassza a cserepeslemezes tetőfedést?

A hagyományos cserepezést megviselik az időjárás viszontagságai, állati eredetű problémák és változékony körülmények miatt könnyen tönkre mehet. Ezzel ellentétben a cserepeslemez mondhatni időtálló, tartós. Nem kopik, nem reped vagy karcolódik , esztétikailag és funkcionálisan teljesen megfelelő megoldás. Hagyományos cserepes tetőket 2-3 évente karban kell tartani, felújítani vagy renoválni. Ezzel ellentétben a cserepeslemez kialakítása modern, könnyű szerkezetű, gyorsan kivitelezhető és nem mellesleg strapabíró is.

A cserepeslemezes tetőfedés előnyei:

Cserepes tetőfedés

Az évezredekkel ezelőtt is használt hagyományos cserepezés komoly szakmai múltra tekint vissza. Napjainkban is népszerű és számottevő megoldás. Jelenleg hazánkban ez a legelterjedtebb tetőfedési módszer.

Hazánk legnépszerűbb megoldása a kerámia vagy beton tetőcserép. Klasszikus, hosszú élettartamú, megbízható megoldás mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Új cserepes tetők építését ácsmunkával a tetőfelújításon át a javításokig bátran vállaljuk!

A cserepes tetőfedés előnyei:

Állókorcos tetőfedés

Nagy területek fedésére és burkolására az állókorcos tetőfedési technológia a legjobb megoldás. Kiváló és megbízható minőségének köszönhetően, bármilyen típusú tetőfelület fedését lehetővé teszi.

Modern megjelenés és megbízhatóság jellemzi az állókorcos tetőket. Egyszeres és kétszeres fedésűek is lehetnek. Szabályosságot, precizitást és könnyedséget ad modern megjelenésével. Nagy tetőfelületek fedésére és burkolására is kiválóan alkalmas. Kevés karbantartást igényel és kitűnően bírja a változó időjárási körülményeket is.

Az állókorcos tetőfedés előnyei:

Családi házak tetőfelújítása

Minden tető felett eljár az idő, így szükségessé válik felújításuk. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!

Legyen szó cserepes tetőfedésről vagy zsindelytetőről, bádogos tetőről akár palatetőről, sok éves szakmai tapasztalatunknak hála bármely különböző tetőfedéssel és felújítással megbirkózunk. Elvégezzük a szükséges tetőszerkezeti cseréket, javítások kivitelezéseket. Folyamatos szakmai tanácsadással segítjük elő és garantáljuk a profi kivitelezést és időtálló formát.

Mennyibe kerül a tetőfelújítás?


Bármely tetőfelújítási projekt igényektől függően egyedi. A tetőszerkezet cseréje és megerősítése miatt a cserepes tetőfelújítás általánosságban magasabb költségekkel jár, mint a lemezes tetőfedések. Lemezes tetőfelújítás legnagyobb előnye, hogy pár nap alatt kivitelezhető. A felújítással egyidejűleg szükséges az ereszcsatornák cseréje vagy renoválása.

Amennyiben részletes árajánlatot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és az ingyenes állapotfelmérést követően, díjmentes árajánlatot tudunk Önnek adni.

 

Milyen tetőfedések ajánlunk a tetőfelújításra?

Tetőmosás, javítás

Tetőjavítás, tetőbeázások, tetőszigetelések javítása garanciával és rövid határidővel.

Ne halogassa a tetőjavítást! Legyen az ok elöregedés, vagy beázás, ha időben kijavíttatja a tetőt, sok további fejfájástól óvhtja meg magát. Abban az esetben, ha a tetőnk sérült, vagy hiányos, úgy könnyen előfordulhat, hogy beázik a födém, esetlegesen a falak is, ami már visszafordíthatatlan állapot romláshoz vezet.

Felkészült szakembereink gyorsan megállapítják a hiba okát, rendelkeznek a megfelelő anyagokkal a gyors javításhoz. Egyéb, nagyobb javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával szakembereink tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, annak veszélyeiről és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Tetőbezások, gyors és szakszerű javítása.

Tetőfelújítás halogatása veszély dolog, ezért ne tegye! Legyen beázás vagy elöregedés, ha időben kijavítjuk a problémát további problémáktól mentheti meg magát. Könnyen előfordulhatnak az épületben egyéb problémák is abban az esetben ha tetőnk sérült vagy hiányos, pl: beázik a födém és a falak. Ez visszafordíthatatlan állapotromláshoz és komoly gazdasági károkhoz vezethet.

Tapasztalt, felkészült szakembereink gyorsan feltárják a hiba okát és rövid határidővel meg is javítják Önnek. Egyéb, nagyobb javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával szakembereink tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, annak veszélyeiről és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Ács munkák

Gyors határidővel vállaljuk kerti faépítmények és egyéb ács munkák tervezését és kivitelezését. Igény szerint az alapanyag beszerzését és a rovar illetve tűzvédelmi problémákat is megoldjuk.

Csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik ács munkákban. Egyéb kerti építmények pl: kocsibeállók építésénél is jól jön a tetőfedésben és tetőfelújításokban szerzett szakértelem.

Számíthat szakértelmünkre a tetőfelújítás során előforduló ács munkákra, tartó gerendák javítására és cseréjére.

Legtöbb esetben a tetőfelújítás során a tartógerendák cseréjére vagy erősítésére van szükség. Ezekben a rutin feladatokban is sok évnyi tapasztalattal rendelkezünk, így nem csalódhat szaktudásunkban. Legnagyobb szakértelemmel, pontosan, precízen, igényeinek megfelelően rövid határidővel vállaljuk munkáinkat!

Általunk vállalt ács munkák:

Profi tetőfedés és tetőfelújítás Magyarország egész területén!

Kérje ingyenes árajánlatunkat, díjmentes kiszálással és felméréssel, akár még ma!

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Gyakori kérdések:

Igen, mert az még nem a konkrét kivitelezés része. Igaz, hogy nekünk idő, energia és költség magas minőségben felmérni egy kivitelezést és a részletes ajánlatot elkészíteni. Cserébe csak azt kérjük, Ön is olyan körültekintéssel nézze át a kapott ajánlatot, ahogy mi elkészítjük azt.

Az elvárható maximumot. A garancia mértéke függ a kivitelezés jellegétől. Egy lakásfelújításnál a falfestésre nem tudunk annyit vállalni, mint egy tetőfelújításnál a tetőszerkezetre. A munkálatok átbeszélésekor részletesen el fogjuk mondani, mire mennyi garanciát vállalunk és ezt természetes a szerződésbe is beírjuk

Minden munka más, az elfogadott ajánlat után kidolgozzuk a fizetési feltételeket. Úgy gondoljuk akkor jó egy megállapodás, ha mind a két fél biztonságban érzi magát, így a fizetési feltételeknél is erre törekszünk.

Igen. Termék megfelelőségi nyilatkozattal rendelkező, általunk már kipróbált anyagokat mi beszerezzük a kivitelezéshez. Önnek ezzel sem lesz gondja. Az anyagok költsége már a részletes ajánlatban szerepelni fog.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Legyen szó akár családi házakról , akár társasházakról vagy vállalkozásokról, mi minden lépésben szeretnénk megfelelő partner lenni.

Tapasztalat

Több, mint 20 év hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik csapatunk!

Elégedettség

Ha az ügyfél elégedett akkor mindenki elégedett!

Megbízhatóság

A tervezéstől a kivitelezésig a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk!

Közvetlen kapcsolat

Minden kérdésben örömmel segítünk bármely kapcsolatfelvételi csatornán!