CSALÁDI HÁZAK TETŐFELÚJÍTÁSA!

Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.

Minden tető felett eljár az idő, így szükségessé válik felújításuk. Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Legyen szó cserepes tetőfedésről vagy zsindelytetőről, bádogos tetőről akár palatetőről, sok éves szakmai tapasztalatunknak hála bármely különböző tetőfedéssel és felújítással megbirkózunk. Elvégezzük a szükséges tetőszerkezeti cseréket, javítások kivitelezéseket. Folyamatos szakmai tanácsadással segítjük elő és garantáljuk a profi kivitelezést és időtálló formát.

Mennyibe kerül a tetőfelújítás?

Bármely tetőfelújítási projekt igényektől függően egyedi. A tetőszerkezet cseréje és megerősítése miatt a cserepes tetőfelújítás általánosságban magasabb költségekkel jár, mint a lemezes tetőfedések. Lemezes tetőfelújítás legnagyobb előnye, hogy pár nap alatt kivitelezhető. A felújítással egyidejűleg szükséges az ereszcsatornák cseréje vagy renoválása.

Amennyiben részletes árajánlatot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és az ingyenes állapotfelmérést követően, díjmentes árajánlatot tudunk Önnek adni.

Milyen tetőfedések ajánlunk a tetőfelújításra?

Palatető felújítás

Csapatunk 2005 óta különböző tapasztalattal rendelkezik palatetőfelújítással kapcsolatban. Amennyiben háza palatetővel van fedve, a korábbi bontása nélkül is gond nélkül tudunk dolgozni.

Régi palatető felújításának többféle módja is lehetséges. Leggyakoribb amikor valamilyen fedő anyagot rakunk a régi palára. Emellett felújítható a tető a régi pala cseréjével is.

Hogyan zajlik a palatető felújítása?

A felújítás előtt szükséges megvizsgálnunk a korábbi meglévő tetőszerkezeti elemek, mint például lécezés és szarufa teherbíró képességét és állapotát. Amennyiben a vizsgálat megfelelő eredményt hozott, megkezdődhet a régi palafedésen keresztül fa segédváz (ellenlécre léc) szerelése a meglévő tetőszerkezethez, statikaileg megfelelően méretezett átmenő csavarokkal.

Milyen tetőfedések ajánlunk a palatetőre?

Gyors tetőjavítás

Tetőjavítás, tető beázások, tetőszigetelések javítása, akár rövid határidővel is, garanciával.

Ne halogassa a tetőjavítást! Legyen az ok elöregedés, vagy beázás, ha időben kijavíttatja a tetőt, sok további fejfájástól óvhtja meg magát. Abban az esetben, ha a tetőnk sérült, vagy hiányos, úgy könnyen előfordulhat, hogy beázik a födém, esetlegesen a falak is, ami már visszafordíthatatlan állapot romláshoz vezet.

Felkészült szakembereink gyorsan megállapítják a hiba okát, rendelkeznek a megfelelő anyagokkal a gyors javításhoz. Egyéb, nagyobb javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával szakembereink tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, annak veszélyeiről és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Tetőbezások, gyors és szakszerű javítása.

Tetőfelújítás halogatása veszély dolog, ezért ne tegye! Legyen beázás vagy elöregedés, ha időben kijavítjuk a problémát további problémáktól mentheti meg magát. Könnyen előfordulhatnak az épületben egyéb problémák is abban az esetben ha tetőnk sérült vagy hiányos, pl: beázik a födém és a falak. Ez visszafordíthatatlan állapotromláshoz és komoly gazdasági károkhoz vezethet.

Tapasztalt, felkészült szakembereink gyorsan feltárják a hiba okát és rövid határidővel meg is javítják Önnek. Egyéb, nagyobb javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával szakembereink tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, annak veszélyeiről és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Milyen tetőfedések ajánlunk a tetőfelújításra?

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Miért válasszon miket?

GYAKORI kÉRDÉSEK:

Igen, mert az még nem a konkrét kivitelezés része. Igaz, hogy nekünk idő, energia és költség magas minőségben felmérni egy kivitelezést és a részletes ajánlatot elkészíteni. Cserébe csak azt kérjük, Ön is olyan körültekintéssel nézze át a kapott ajánlatot, ahogy mi elkészítjük azt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Minden munka más, az elfogadott ajánlat után kidolgozzuk a fizetési feltételeket. Úgy gondoljuk akkor jó egy megállapodás, ha mind a két fél biztonságban érzi magát, így a fizetési feltételeknél is erre törekszünk.

Igen. Termék megfelelőségi nyilatkozattal rendelkező, általunk már kipróbált anyagokat mi beszerezzük a kivitelezéshez. Önnek ezzel sem lesz gondja. Az anyagok költsége már a részletes ajánlatban szerepelni fog.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Legyen szó akár családi házakról , akár társasházakról vagy vállalkozásokról, mi minden lépésben szeretnénk megfelelő partner lenni.

Tapasztalat

Több, mint 20 év hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik csapatunk!

Elégedettség

Ha az ügyfél elégedett akkor mindenki elégedett!

Megbízhatóság

A tervezéstől a kivitelezésig a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk!

Közvetlen kapcsolat

Minden kérdésben örömmel segítünk bármely kapcsolatfelvételi csatornán!